Blog

 

Μία ενδιαφέρουσα προσέγγιση για το μεταναστευτικό πρόβλημα που ταλανίζει την Ευρώπη και κυρίως την χώρα μας. Ένα πρόβλημα που που συνδέεται άμεσα με θέματα ασφαλείας και προσωπικών δεδομένων, ζητήματα που πρόκειται να μας απασχολήσουν σε μεγάλο βαθμό στο μέλλον.

Είναι το δεύτερο βιβλίο που διαβάζουμε από τον συγκεκριμένο συγγραφέα. Το κορίτσι της πτήσης 5403 μας άφησε ικανοποιημένους, οπότε μπήκαμε με προσδοκίες στο νέο του μυθιστόρημα.

Μικρό βιβλιαράκι σε μέγεθος, αλλά από έναν μεγάλο συγγραφέα που έζησε τέλη του 19ου με αρχές του 20ου αιώνα. Ένα βιβλίο με θέμα το υπερφυσικό, ένα θέμα που δεν ήταν και κάτι συνηθισμένο την εποχή εκείνη..

Βιβλίο που ανήκει στην κατηγορία αστυνομικό μυθιστόρημα από Ισλανδή συγγραφέα, εθνικότητα που δεν είχε τύχει να διαβάσουμε. Βέβαια, είχαμε ακούσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο έργο, οπότε σκεφτήκαμε να το προσθέσουμε στην συλλογή μας.

© 2017 Mylibreria.gr Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε