Blog

 

To είχαμε ακούσει ως ένας νέος μεγάλος αδερφός. Παγκόσμιο best seller και με πολύ καλές κριτικές. Δεν υπήρχε περίπτωση να μας ξεφύγει...

Στην σκιά του Brexit, του παρ' ολίγον Grexit, της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, ένα μεγάλο κοινό ερώτημα απαντάται σε όλη την Ευρωπαϊκή ζώνη.. Υπάρχει μέλλον για το κοινό Ευρωπαϊκό όραμα, ή η Ευρώπη των χωρών μελών τελειώνει; Ένα επίκαιρο ερώτημα και ένα επίκαιρο βιβλίο.

Κλασσικός τίτλος, πασίγνωστο βιβλίο. Ψάχναμε καιρό να βρούμε μία έκδοση που να μην απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους. Θέλαμε το κανονικό βιβλίο του Melville, έτσι όπως αληθινά το είχε φανταστεί.

Ακόμα ένας συγγραφείς που ξεκινήσαμε σε περίοδο διακοπών και τον λατρέψαμε. Για την ιστορία, το πρώτο του βιβλίο το διαβάσαμε στην όμορφη χώρα της Νάξου!

Το βιβλίο ήταν κομμάτι προσφοράς από την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής κάπου στα τέλη του 2016. Έχουμε πετύχει πολλές φορές ωραία βιβλία μέσα από τις κυριακάτικες εφημερίδες. Οπότε είχαμε καλή αίσθηση και για το συγκεκριμένο μυθιστόρημα.

© 2017 Mylibreria.gr Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε